Dette gjør vi

Vi lykkes når du når målet ditt, men den største gleden i livet er å få være en del av prosessen. Det kan vi være på ulike måter:

Kurs for lærere og instruktører

Har du et lag med lærere eller instruktører? Som skal få mest mulig ut av elever, studenter eller kandidater? Vi blir med på neste instruktør-/lærersamling og bidrar med ekspertveiledning og førsteklasses inspirasjon til lærere og instruktører. Gjennom skreddersydde kurs utvikler ferdighetene, kunnskapen og kompetansen de trenger for å gi bedriften din et konkurransefortrinn. Med erfarne kursledere og fleksible læringsmuligheter skaper vi gode resultater som deltakerne vil bli stolte av!

E-læring

Oppdag fremtidens læring med våre omfattende e-læringskurs. Vi knytter kunnskap og mennesker sammen og tilbyr et stort utvalg av interaktive og engasjerende nettkurs. Oftest utvikler vi bedriftsinterne kurs, men vi har også noen kurs åpne for alle. Våre e-læringskurs er utviklet av bransjeledende eksperter innen design, pedagogikk og teknologi.

Vurdering og rådgivning

Skal du ha et seminar, avholde en test eller ønsker du å utvikle medarbeiderne dine? Vi kan hjelpe deg med å kvalitetssikre at ditt opplegg faktisk gjør at de ansatte sitter igjen med det du ønsker eller at testen faktisk måler det du vil den skal måle. Vi gir råd før, underveis og etter gjennomføring, og vi kan også delta som observatører og gi tilbakemeldinger og veiledning til senere arrangementer.

Personlig veiledning og utvikling

Slipp løs potensialet ditt og bli en kraft i din egen praksis gjennom veiledning og utvikling. Vårt lederutviklingsprogram er en støtte for alle som sitter med ansvaret, og bidrar til at du blir en bedre leder. Vi tilbyr også skreddersydd veiledning og støtte til lærere, instruktører og andre som ønsker å utvikle de pedagogiske ferdighetene sine. Med Kursoria får du coaching, veiledning og mentorskap som hjelper deg å dyrke effektive lederstrategier, fremme innovasjon og forvandle organisasjonen din til fremtidens kunnskapsbedrift.

Foredrag

Våre foredrag handler om læring, samarbeid og utvikling. Sammen dykker vi ned i temaer som ansvar, motivasjon, potensiale og inspirasjon. Våre foredragsholdere bruker egne og publikums opplevelser som base for fengslende foredrag om hvordan virkelig ser folk for den de er, og fremmer inkluderende organisasjoner der enkeltpersoner trives. I tillegg tilbyr vi egne inspirasjonsforedrag for studenter som tar fatt på siste etappe av bachelor- eller masteroppgave.

Masteroppgaver

Alle tekster fortjener å leses og forstås. Vi vil gjerne lese masteroppgaven din! Du kan be oss gi deg en tilbakemelding på form eller struktur, formalkrav eller innhold. Eller kanskje du heller vil at vi skal drodle litt sammen? Vi tilbyr ekspertveiledning gjennom hele skriveprosessen, og følger gjerne med deg på hvert skritt frem mot innlevering. Eller vi kan ta en rask korrektursjekk. Aller best liker vi når vi kan være en sparringspartner, hvor du bruker oss til det du trenger.

Merkevarer

Kursoria står bak mange kjente merkevarer innen undervisning, kompetanse og læring.

Øvingsoppgaver.no

Øvingsoppgaver.no har vi laget et interaktivt teorikurs, videoer og øvingsoppgaver spesielt tilpasset ungdom og voksne på farten som skal ta førerkort for personbil, lastebil, motorsykkel eller buss.

Norskkunnskap.no

Nettsiden Norskkunnskap.no er markedsledende for dem som må ta Statsborgerprøven, Samfunnskunnskapsprøven eller Norskprøven. Der finner du pensum, læringsressurser, oppgaver og lærere som hjelper deg med å nå målene dine.

Gøypåsjøen.no

Gøypåsjøen.no er det eneste stedet hvor du kan mengdetrene på viktig kompetanse til D5L fritidsskipper: Radarplotting, omvendt strømkobling, tidevannsberegning og mye mer. I tillegg kan du øve til Båtførerprøven.

Musikkunnskap.no

Skal du gjøre det bra i faget lytting eller på opptaksprøve til musikklinje, musikkhøgskole eller universitet, er det vanskelig å komme utenom Musikkunnskap.no. Der finner du hundrevis av timer med lytteeksempler som gjør at du får utviklet lyttingen og dermed musikkforståelsen din.

Medikurs.no

Medikurs.no er vår store satsning innenfor helsearbeidere, sykepleiere, vernepleiere og hjelpepleiere, og den kliniske kompetansestigen. Å kunne tilby mobil- og nettbrettvennlige kurs basert på video og oppgaveløsning er midt i vårt fagområde, men aller mest er det et anerkjennende nikk til alle helsearbeidere som takk for jobben de gjør.

Teoripodden

Tenk at du kan høre et helt teorikurs for bil som podcast! På Teoripodden.no kan du nettopp det. Endelig kan du lære det du skal til teoriprøven for bil, samtidig som du trener, sitter på bussen eller gjør noe helt annet.

Trafikkpodden

Målt i hvor mange i bransjen som faktisk lytter på oss, er Trafikkpodden.no en av de største bransjepodcastene i Norge. Sammen med programleder og grunnlegger Håvard bidrar vi med faglig innsikt og forståelse i denne populære fagpodcasten.

Safeway

Ledende leverandør av HMS-kurs, kjørekurs, banekurs og førstehjelpskurs til privat og offentlig næringsliv som bruker bil i arbeid. Et stort nettverk av kursholdere over hele landet. Safeway.no.

Lanternesimulator

Hva skjer når vi slipper løs en utviker og gir han frie tøyler? Svaret finner du på Lanternesimulator.no. Test deg selv om du kjenner igjen ulike lanterneføringer i mørket!

Noen av våre kunder

Mange av dem vi jobber med ser på oss som et konkurransefortrinn, og vil dermed holde samarbeidet vårt konfidensielt. Andre ganger får vi lov å skryte litt, og da blir vi ekstra glade:

Copyright © 2023. All rights reserved by Kursoria AS. Kopiering forbudt uten avtale.