Hvem vi er

Magnus

Kursoria-gründer og coach med en unik evne til å få mennesker til å bli kjent med sitt potensiale og å få de til dra i samme retning.

Magnus er en avgjørende drivkraft bak alt Kursoria driver med. Han har solid erfaring fra mange ulike roller, noe som har gitt han kunnskap og ferdighet innen lederutvikling og teambygging. En prat med Magnus gir deg garantert noen nye perspektiver på egen praksis.

Læring på tvers av kulturer

Magnus har reist mye, ofte med ett mål for øye: Å bli kjent med hvordan andre kulturer jobber med læring og kompetansebygging. Dette, samt allsidig praksis, har gjort Magnus en en tilpasningsdyktig lærer, kursleder, instruktør og ikke minst veileder. Det er få mennesker som har sett flere måter å løse en oppgave på, enn Mangus. Det gjør han ettertraktet når bedrifter ønsker hjelp til å se hvordan de kan jobbe mer økonomisk, effektivt og gøyalt.

Lederutvikling

Når Magnus ikke har vært opptatt med å finne stillhet og ro midt i den norske fjellheimen, har tilbrakt tiden både hjemme og i utlandet for Forsvaret. Dette har gitt Magnus innsikt og forståelse for teamarbeid og hvordan man skal yte maksimalt både under stress og i rolige perioder. Den militære bakgrunnen har gitt ham verdifulle lederegenskaper og verdier han gjerne deler gjennom foredrag, som veileder og coach, og gjennom Kursorias lederutviklingsprogram.

Lagbygging

Som en ekspert på prosess med resultat som mål leder Magnus gjerne teamet ditt gjennom ulike øvelser og oppgaver. Et kort formiddagskurs eller en helg - kanskje i skogen - med fokus på læring gjennom erfaring? Magnus skreddersyr et opplegg som passer deg og bedriften din. En enkel men effektiv tilnærming gjør at ledere og ansatte frigjør sitt fulle potensial gjennom lek, utfordring og refleksjon.

Lederstøtte

Det er ikke alltid lett å være leder når det blåser på toppene. Det kan bli ganske ensomt i medvind, også. Magnus sin unike kompetanse, kombinert med utdannelse innen kognitive metoder, gjør at han er en god lederstøtte - selvfølgelig under full konfidensialitet. I tillegg leder Mangus lederprogrammet vårt, hvor vi utruster ledere til å gjøre gode valg for seg og sin organisasjon.

Uten Magnus hadde Kursoria hatt moment, men ingen retning. Takket være Magnus er Kursoria en spydspiss innenfor kompetanse og utvikling. Det gjør at Kursoria setter spor hos lag og personer som vi har gleden av å samarbeide med.

Øyvind

Kursoria-gründer og musiker som har fått lov til å jobbe sammen med noen av Norges fremste artister.

I kjernen av Kursorias filosofi og metodikk finner du Øyvind. Med en genuin lidenskap for læring og et øye for detaljer har han vært sentral i å utforme Kursoria til å bli det Kursoria er i dag. Når man i tillegg mener 80-tallet er tidenes beste musikk-tiår, skal det mye til før det går galt.

Fra teoretisk kunnskap til praktisk kompetanse

Som tidligere trafikklærer har Øyvind alltid hatt et øye for det å koble teori og praksis sammen. Opplevelser i praksis danner grunnlag for nye teorier, som igjen danner grunnlag for nye praksiser. Har du møtt Øyvind, har du helt sikkert hørt han si: "Men hvordan skal du bruke den kunnskapen da?". Broen mellom teori og praksis kan bli litt kortere og mer solid. Det samme kan broen mellom en leders intensjon og ansattes faktiske måloppnåelse. Det er Øyvinds fremste fagområde og interesse.

Kompetanse innen læringsmetoder

Gjennom sin omfattende virksomhet som foreleser og ekspert på læringsmetoder, har Øyvind virkelig finpusset kompetansen på å utvikle og implementere effektive læringsstrategier. Det spiller ingen rolle hvor god du er når kurset er slutt - men det har veldig stor betydning hvordan du fortsetter å utvikle deg videre. Ved å bruke innovative undervisningsmetoder gir han lærere og instruktører nye verktøy i møte med elever, studenter og kandidater.

Allsidig utdanningsbakgrunn

Øyvind har tatt utdanning innen jus, pedagogikk og ledelse fra ledende institusjoner innen sine fagfelt, som OsloMet, Nord universitet og Høgskolen i Volda. Han har også opparbeidet verdifull kompetanse fra NMBU, Handelshøgskolen BI og Politihøgskolen, noe som har bidratt til spennende perspektiver på læring og læringsprosesser, samt muligheter til å også inspirere studenter på masternivå.

Innovasjon

Internett har nok kommet for å bli, og det er ingen tvil om at over 50 online e-kurs (så langt) ikke blir til av seg selv. Det blir heller ikke fornøyde kunder. Øyvind går ikke av veien for å utnytte både internett og annen teknologi på innovative måter. Øyvind er også fast stemme på en av Norges mest populære bransjepodcaster, målt i prosentandel lyttere.

Med Øyvind på laget er Kursoria fullt av moment. Det går ikke én dag uten at det kommer en ny idé eller visjon. Det gjør at vi kan velge prosjekter vi har tro på, og at vi hele tiden kan plukke de mulighetene som er mest meningsfylte.

Våre viktigste ressurser

Hverdagen vår deler vi sammen med fire ekstremt dyktige medarbeidere. De bidrar med alt fra organisering til regnskap og markedsføring - og ikke minst er de til stor inspirasjon og glede i hektiske hverdager.