Magnus

COO

Magnus er en avgjørende drivkraft bak alt Kursoria driver med. Han har solid erfaring fra mange ulike roller, noe som har gitt han kunnskap og ferdighet innen lederutvikling og teambygging. En prat med Magnus gir deg garantert noen nye perspektiver på egen praksis.

Læring på tvers av kulturer

Magnus har reist mye, ofte med ett mål for øye: Å bli kjent med hvordan andre kulturer jobber med læring og kompetansebygging. Dette, samt allsidig praksis, har gjort Magnus en en tilpasningsdyktig lærer, kursleder, instruktør og ikke minst veileder. Det er få mennesker som har sett flere måter å løse en oppgave på, enn Mangus. Det gjør han ettertraktet når bedrifter ønsker hjelp til å se hvordan de kan jobbe mer økonomisk, effektivt og gøyalt.

Lederutvikling

Når Magnus ikke har vært opptatt med å finne stillhet og ro midt i den norske fjellheimen, har tilbrakt tiden både hjemme og i utlandet for Forsvaret. Dette har gitt Magnus innsikt og forståelse for teamarbeid og hvordan man skal yte maksimalt både under stress og i rolige perioder. Den militære bakgrunnen har gitt ham verdifulle lederegenskaper og verdier han gjerne deler gjennom foredrag, som veileder og coach, og gjennom Kursorias lederutviklingsprogram.

Lagbygging

Som en ekspert på prosess med resultat som mål leder Magnus gjerne teamet ditt gjennom ulike øvelser og oppgaver. Et kort formiddagskurs eller en helg - kanskje i skogen - med fokus på læring gjennom erfaring? Magnus skreddersyr et opplegg som passer deg og bedriften din. En enkel men effektiv tilnærming gjør at ledere og ansatte frigjør sitt fulle potensial gjennom lek, utfordring og refleksjon.

Lederstøtte

Det er ikke alltid lett å være leder når det blåser på toppene. Det kan bli ganske ensomt i medvind, også. Magnus sin unike kompetanse, kombinert med utdannelse innen kognitive metoder, gjør at han er en god lederstøtte - selvfølgelig under full konfidensialitet. I tillegg leder Mangus lederprogrammet vårt, hvor vi utruster ledere til å gjøre gode valg for seg og sin organisasjon.

Uten Magnus hadde Kursoria hatt moment, men ingen retning. Takket være Magnus er Kursoria en spydspiss innenfor kompetanse og utvikling. Det gjør at Kursoria setter spor hos lag og personer som vi har gleden av å samarbeide med.

Copyright © 2024. All rights reserved by Kursoria AS. Kopiering forbudt uten avtale.