Pedagogisk metode

En læringsprosess handler ikke om å finne ut hvor mye man vil lære bort, men oppdagelsesreisen man inviterer til.

Vi er ganske gode på motivasjonsforedrag, foredrag i studieteknikk eller foredrag om skriving av masteroppgave. Eller kall det forelesning - det hender nemlig vi holder foredragene på høgskoler og universiteter også

Kanskje du skal ha instruktørsamling, lærersamling, skal utvikle et nytt e-kurs eller trenger noen prøvekaniner som vet mye om hvordan læring fungerer? Da kan vi ta en prat.

Når man velger en pedagogisk retning, gjør man alt for å bli god på akkurat den retningen. Vårt kompass har ledet oss til at studenten eller eleven er i sentrum. Derfor veileder vi hvert år i skriving av masteroppgaver. Ikke fordi vi er ekspert på alle emner - men fordi vi kan mye om forsknings- og skriveprosessen. Vi kan også lese igjennom masteroppgaven din og komme med fyldige kommentarer hvis du heller vil det.

Nettkurs for alle

Vårt team består av illustratører, programmerere, pedagoger og interaksjonsdesignere. Sammen lager vi det nettkurset som gir best resultat blant dine ansatte, studenter eller elever.

Noen av våre nettkurs er åpne for alle. Hørt om "bestå teoriprøven med 1000 poeng"? Det er oss. Det samme er Norskkunnskap.no, Øvingsoppgaver.no, Musikkunnskap.no, Gøypåsjøen.no og Medikurs.no.

I tillegg kommer alle kursene vi har utviklet for bedrifter, kommuner, etater og andre som ønsker å spare penger på å gjøre det riktig med en gang. Vi er nemlig veldig glade i krysningspunktet mellom effektivitet og kostnad.

Undervisning og veiledning

Vi holder kurs, enten på vegne av oss selv eller på vegne av andre. Vi bidrar også med veiledning og evaluering av undervisning, læringsutbytte og læringsopplegg. Vi kaller oss ikke læringseksperter - men pedagogikknerder!

Nettkurs

Internett har kommet for å bli, og vi bidrar gjerne med innovative løsninger for digital læring. Vi har over 50 digitale nettkurs, og har utviklet en rekke fysiske kurs for bedrifter og etater.

Bloggen vår

Praktisk pedagogisk metode handler om å lære på den måten som gir mest gevinst for deg og dine ansatte, elever eller studenter. Lær mer om hvordan vi tenker og hvordan du kan lykkes med dine kompetansemål.

Les mer

Copyright © 2023. All rights reserved by Kursoria AS. Kopiering forbudt uten avtale.